Oudervereniging

Om van de basisschoolperiode van uw kind(eren) een extra plezierige tijd te maken en daarnaast aan de saamhorigheid en betrokkenheid op de Uitkijck bij te dragen, organiseert de OuderVereniging (OV) allerlei activiteiten. Lees hier meer over wat de OV doet, hoe de OV georganiseerd is en hoe u kunt bijdragen. We kijken er naar uit samen met u een bijzondere tijd van de basisschoolperiode van uw kind te maken!

Activiteiten door de OV
  • schoolreisje in groep 1-7
  • schoolkamp groep 8
  • bezoek Muiderslot groep 4
  • Sinterklaasfeest
  • Kerstfeest
  • paaseieren zoeken
  • klusdag schoolplein
  • ‘Talent in zicht’
  • pannenkoekenbakdag groep 6
  • schoolfotograaf
  • school t-shirts
  • attentie bij de CITO-eindtoets en afscheidsboek groep 8
  • attentie bij afscheid of langdurige zieke
  • feesteijke laatste schooldag voor de zomervakantie
  • coördinatie groepsouders
Organisatie

De overkoepelende organisatie en coördinatie van de OV is in handen van het bestuur. Daarnaast is er voor elke activiteit hulp van enthousiaste ouders en/of een leerkracht. Ook uw hulp is altijd welkom!

Functie

Wendy Buijsse

Saskia van Wessel

Marjolijn van der Giessen

Steef de Bruijn

Algemeen lid

Ellen Rauwerdink

Algemeen lid

Nazli Kozan

Teamlid

Evelien Schoenmakers

Teamlid

Gerdi van Ginkel

Ouderbijdrage

Een aantal vaste activiteiten op school, zoals kamp en schoolreisjes, wordt niet door de overheid vergoed. Dit geldt natuurlijk ook voor de activiteiten die op initiatief van ouders voor de kinderen worden georganiseerd.
Voor de vrijwillige ouderbijdrage heeft de OV voor haar begroting ongeveer € 55,- per kind nodig voor het schooljaar 2018-2019. Meer mag altijd en is zeer welkom. Omdat wij als vereniging vanwege wetswijzigingen geen administratie meer kunnen voeren met jullie persoonsgegevens daarin vragen we je om de bijdrage zelf naar onze bankrekening over te maken. Dat kan in twee termijnen van minimaal € 27,50 per termijn (in oktober/november en in januari/februari) maar mag ook in één keer, en wel naar IBAN NL39 RABO 0304 7382 39 t.n.v. Oudervereniging Openbaar Onderwijs in Baarn.

Om het makkelijk te maken hebben we een aantal zogenaamde betaallinks opgezet (zoals je die ook in webshops tegenkomt):

Zelf overmaken is voor de OV echter het voordeligst; aan het gebruik van de betaal-links zijn voor de OV kosten verbonden en dat geld kunnen we dan niet aan leuke dingen uitgeven.

Wanneer je niet in staat bent om de ouderbijdrage in zijn geheel te voldoen of baat heeft bij een meer gespreide betaling, neem dan contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden, Stichting Leergeld Soest-Baarn kan hierbij helpen. De OV van De Uitkijck vindt het van belang dat iedereen mee kan doen en sluit geen kinderen uit.

Meedoen? Graag!

Als je jezelf wilt opgeven voor het meehelpen bij activiteiten, nieuwe ideeën voor activiteiten wilt delen of je wilt aanmelden voor het bestuur, stuur dan een mail naar onze postbus ov@deuitkijck.nl of doe een briefje in de OV postbus bij de ingang van de school. Je kan één van ons natuurlijk ook op school aanspreken.

Je kunt tenslotte ook financieel bijdragen door online aankopen te doen via sponsorkliks.com. Klik op onderstaande button, of kies op sponsorkliks.com bij “Wie wilt u sponsoren?” voor “Oudervereniging Openbare Daltonschool de Uitkijck te Baarn” en volg verder de instructies voor het doen van je online aankoop. Het kost je niets extra’s en levert ons wel wat extra financiële middelen op!

Voor de musical werken we samen met  www.feestkleding365.nl.

Bestel hier!
Interesse in het deelnemen aan de OV
Klik hier om te mailen!