info@deuitkijck.nl 035 - 541 44 13 Route

Het team

Op basisschool de Uitkijck werken wij met een professioneel, gemotiveerd en getalenteerd team onder leiding van de schoolleider: Daphne Fiorentinos. Naast de leerkrachten voor de groepen hebben wij onderwijsassistenten, een intern begeleider en een specialist (hoog)begaafden onderwijs.

Mijn naam is Romy, 24 jaar en ik woon samen met mijn
vriend in Stoutenburg.
Ik houd van lachen, spelletjes spelen, zingen, series/films kijken, kletsen en creatief bezig zijn. In juni 2020 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Tijdens mijn stages heb ik ervaren dat
mijn passie bij de kleuterbouw ligt. Ik vind het een uitdaging om bij kleuters de basis te mogen leggen voor hun verdere ontwikkeling. Daarnaast vind ik het leuk om kennis spelenderwijs over te dragen, waarbij ontdekkend- en onderzoekend leren wordt gestimuleerd. Verder vind ik het belangrijk om een veilige leeromgeving te creëren waarbij openheid, respect, samenwerken en vertrouwen zich verbinden.

 

Mijn naam is Nathalie, 28 jaar en woon in Nunspeet. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, tekenen en ga ik graag naar musicals.

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten en om op de Uitkijck te mogen werken. Hebben jullie vragen, wil je iets weten? Dit schooljaar ben ik op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te vinden in groep 0-1 en 2-3.

Ik kijk ernaar uit om er met de kinderen en collega’s een gezellige en leerzame tijd van te maken!

Mijn naam is Evelien, ik ben 28 jaar en woon in Apeldoorn. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Meppel. Na mijn afstuderen ben ik vanuit Friesland verhuisd naar Apeldoorn, om daarna te komen werken op de Uitkijck. Met veel plezier sta ik fulltime voor groep 2-3.

In groep 3 maken de kinderen een grote ontwikkeling door. Ik geniet er enorm van om te zien wat de kinderen in één jaar leren en hen daarbij te mogen begeleiden. In de klas vind ik het leuk om gitaar te spelen en samen met de kinderen te dansen en zingen, Zo kunnen wij tussen het harde werken door ook even onze energie kwijt.

Ik ben Irene, getrouwd en een trotse moeder van een dochter en zoon.

Dit schooljaar werk ik samen met Mariëlle in groep 4/5.

Groep 4/5 vind ik echt een pareltje. Wat is het leuk om met deze leeftijd te werken. Er komen veel nieuwe leerdoelen bij in dit schooljaar en je ziet de kinderen groeien in bijvoorbeeld hun zelfstandigheid.

Ik werk met veel plezier in het onderwijs. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Ik vind het daarnaast fijn om te vernieuwen en een uitdaging aan te gaan.

Ik ben Mariëlle. Samen met mijn man woon ik in Baarn en hebben we 3 kinderen, 2 zonen en 1 dochter.

Sinds 2010 heb ik in verschillende groepen gewerkt op de Uitkijck.

Dit schooljaar werk ik op maandag, dinsdag in groep 4/5 samen met Irene.

Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het ieder jaar een uitdaging om een klas te creëren waarin ieder kind zichzelf kan en mag zijn, waarin een goede werksfeer hangt, waarin kinderen leren samen te werken, doelen voor zichzelf kunnen stellen en bovenal met plezier naar toe gaan. Het is fijn om de kinderen te kunnen begeleiden in het leerproces.

Elke dag fiets ik fluitend naar school waar ik enorm geniet van de kinderen. Werken in het onderwijs geeft mij dan ook veel energie!

Mijn naam is Gerdi.
Ik woon samen met mijn vriend.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek en ga ik graag uit eten.

Sinds september 2017 werk ik op de Uitkijck. De afgelopen jaren stond ik voor groep 5 en dit jaar sta ik voor groep 5/6.

Ik ben Diane. Ik sta 1 dag voor groep 5/6 en ik doe 2 ochtenden de peergroep. Ik begeleid ook de kinderen die pluswerk in de klas krijgen.

Heel kort over mezelf: ik ben moeder van 3 kinderen, ben gek op sporten en dan het liefst hardlopen. Ik vind het heerlijk om vroeg in de ochtend in de natuur te gaan rennen. Verder mag ik heel graag koken en mag ik graag creatief bezig zijn.

Mijn naam is Connie. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen; één van 29 jaar en één van 23 jaar. Mijn kinderen zijn al het huis uit. Ik woon in Utrecht. Als ik niet aan het werk ben, mag ik heel graag koken, lange afstanden wandelen, lezen, klussen (niveau is niet hoog), of tuinieren op mijn platje (Utrechts voor dakterras) Na jarenlang groep 8 te hebben ‘gedaan’ (met daarbij meestal ook nog een andere groep), ben ik nu, tot mijn grote plezier, aan het werk in groep 7

Ik ben Helena Wolbers, iets meer dan 50 jaar geleden geboren in een klein dorpje in de buurt van Emmen. Mijn studietijd heb ik in Groningen doorgebracht, waarna ik voor mijn werk verhuisd ben naar het midden van het land. Ondertussen woon ik (alweer meer dan 20 jaar) in het mooie Amersfoort, samen met mijn lieve man Jaap Jan. Na een korte periode in het bedrijfsleven, heb ik zo’n 15 jaar geleden de overstap gemaakt naar het onderwijs. Een van de beste beslissingen van mijn leven!

Dit schooljaar ben ik op maandag, dinsdag en woensdag de juf van groep 8, op vrijdag ben ik in groep 7 te vinden. Donderdag is mijn vrije dag, dan doe ik het graag rustig aan: wandelen in de natuur, lekker een boek lezen op de bank, een museum bezoeken of heerlijk een dagje naar de sauna.

Mijn naam is Marlies. Ik ben de gelukkige moeder van twee zonen en een dochter. Jarenlang werkte ik als ergotherapeute in een verpleeghuis, maar op mijn 38e heb ik de overstap naar het onderwijs gemaakt. Inmiddels werk ik al 22 jaar met veel plezier in het onderwijs. In de afgelopen jaren heb ik in alle groepen gestaan en me daarnaast gericht op de zorg binnen de school. Het is mijn passie om alle kinderen een passende plek op school te bieden. Vertrouwen in mogelijkheden en kansen zijn daarbij voor mij leidend. De school is een plek waar je mag leren in de ruimste zin van het woord. Het mooie van werken in het onderwijs is dat elke dag anders is en dat je nog een beetje kind met de kinderen mag zijn, ook al ben je 60! In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, op de fiets, lekker wandelen of kamperen. Daarnaast lees ik graag en ben ik dol op muziek. Ik speel piano, een beetje gitaar en zing graag.

Mijn naam is Daphne.
Het onderwijs heeft van jongs af aan altijd in mijn bloed gezeten. Dit kom door mijn oma die in 1931 nog les heeft gehad van Maria Montessori in Barcelona. Door haar bevlogenheid en enthousiasme ben ik de Montessori PABO gaan doen in Amsterdam. Aansluitend ben ik orthopedagogiek gaan studeren aan de UVA. Meer dan 18 jaar ben ik verbonden geweest aan een school in Amsterdam, als leerkracht, orthopedagoog en in het management team. Na de geboorte van mijn dochter en de verhuizing naar Bussum ben ik in 2019 op de Uitkijck gaan werken. Het is ontzettend fijn om met zo een bevlogen team te mogen werken, door de betrokkenheid, professionaliteit en samenhorigheid. Vanwege ons openbare karakter zijn wij een afspiegeling van de multiculturele samenleving en voel ik mij verbonden met de ouders en de kinderen.

Ik doe mijn werk iedere dag nog met veel plezier en hoop dat er nog vele jaren mogen volgen.

Ik ben Cora, ik ben getrouwd met Joop en wij hebben samen twee lieve volwassen dochters die niet meer bij ons thuis, in Baarn, wonen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, te lezen en te lopen in verenigingsverband. Verder ben ik vrijwilliger van een vrouw met een verstandelijke beperking. Eens in de twee weken beleven wij samen heel veel plezier aan winkelen, koekjes bakken , knutselen, koken én samen eten. Maar we gaan ook geregeld een dagje uit, naar de dierentuin bijvoorbeeld. En in de vakanties komt ze af en toe een nachtje bij ons logeren.

Sinds 1982 werk ik in het basisonderwijs, waarvan ik de eerste 12 jaar met heel veel genoegen op een school in Amersfoort heb gewerkt in een kleutergroep. Daarna, op de voorloper van De Uitkijck – De Bestevaerschool – ben ik ook weer met kleuters gestart. Verder heb ik vooral lesgegeven in de groepen 3 en 4. Het is het leukste vak dat er bestaat! Maar helaas was ik vanwege gehoorproblemen genoodzaakt het lesgeven aan een “eigen” groep op te geven. Dat vond ik maar moeilijk te accepteren, maar gelukkig mag ik al enige jaren een andere invulling geven aan mijn werk. Zo ben ik een paar dagdelen per week op school, ik begeleid dan voornamelijk kleine groepjes kinderen of kinderen individueel. Ik help ze bij de vakken waar ze wat sterker in willen worden, ook dit geeft me heel veel voldoening; het is dankbaar werk. En ik hoop dat ik op deze manier nog wat jaren mee mag snoepen.