info@deuitkijck.nl 035 - 541 44 13 Route

Het team

Op basisschool de Uitkijck werken wij met een professioneel, gemotiveerd en getalenteerd team onder leiding van de schoolleider: Daphne Fiorentinos. Naast de leerkrachten voor de groepen hebben wij onderwijsassistenten, leerkrachtondersteuners, een intern begeleider en een specialist (hoog)begaafden onderwijs.

Mijn naam is Daphne Fiorentinos.
Het onderwijs heeft van jongs af aan altijd in mijn bloed gezeten. Dit komt door mijn oma die in 1931 nog les heeft gehad van Maria Montessori in Barcelona. Door haar bevlogenheid en enthousiasme ben ik de Montessori PABO gaan doen in Amsterdam. Aansluitend ben ik orthopedagogiek gaan studeren aan de UVA. Meer dan 18 jaar ben ik verbonden geweest aan een school in Amsterdam, als leerkracht, orthopedagoog en in het management team. Na de geboorte van mijn dochter en de verhuizing naar Bussum ben ik in 2019 op de Uitkijck gaan werken. Het is ontzettend fijn om met zo een bevlogen team te mogen werken, door de betrokkenheid, professionaliteit en samenhorigheid. Vanwege ons openbare karakter zijn wij een afspiegeling van de multiculturele samenleving en voel ik mij verbonden met de ouders en de kinderen.

Ik doe mijn werk iedere dag nog met veel plezier en hoop dat er nog vele jaren mogen volgen.

Mijn naam is Romy, ik ben 26 jaar en woon in Achterveld met mijn gezin.
Ik ben getrouwd met Floris en ben trotse moeder van een dochter.
Ik houd van lachen, spelletjes spelen, kletsen, zingen en series/films kijken.
In juni 2020 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Tijdens mijn stages heb ik ervaren dat mijn passie bij de kleuterbouw ligt. Dit schooljaar werk ik na de herfstvakantie in groep 1-2 op de maandag, dinsdag en woensdag.
Ik vind het een verrijking om bij kleuters de basis te mogen leggen voor hun verdere ontwikkeling. Daarnaast vind ik het leuk om kennis spelenderwijs over te dragen, waarbij ontdekkend- en onderzoekend leren wordt gestimuleerd.
Ik houd van lachen, spelletjes spelen, kletsen, zingen, series/films kijken en kickboksen.

 

Mijn naam is Nathalie, 28 jaar en woon in Nunspeet. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, tekenen en ga ik graag naar musicals.

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten en om op de Uitkijck te mogen werken. Hebben jullie vragen, wil je iets weten? Dit schooljaar ben ik op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te vinden in groep 1-2.

Ik kijk ernaar uit om er met de kinderen en collega’s een gezellige en leerzame tijd van te maken!

Mijn naam is Connie. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen; één van 29 jaar en één van 23 jaar. Mijn kinderen zijn al het huis uit. Ik woon in Utrecht. Als ik niet aan het werk ben, mag ik heel graag koken, lange afstanden wandelen, lezen, klussen (niveau is niet hoog), of tuinieren op mijn platje (Utrechts voor dakterras) Na jarenlang groep 8 te hebben ‘gedaan’ (met daarbij meestal ook nog een andere groep), ben ik nu, tot mijn grote plezier, aan het werk in groep 7.

Mijn naam is Evelien, ik ben 30 jaar en woon in Apeldoorn. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Meppel. Na mijn afstuderen ben ik vanuit Friesland verhuisd naar Apeldoorn, om daarna te komen werken op de Uitkijck. Met veel plezier sta ik fulltime voor groep 1-2.

In groep 1-2 maken de kinderen een grote ontwikkeling door. Ik geniet er enorm van om te zien wat de kinderen in één jaar leren en hen daarbij te mogen begeleiden. In de klas vind ik het leuk om gitaar te spelen en samen met de kinderen te dansen en zingen, Zo kunnen wij tussen het harde werken door ook even onze energie kwijt.

Ik ben Irene, getrouwd en een trotse moeder van een dochter en zoon.

Dit schooljaar werk ik samen met Mariëlle in groep 4/5.

Groep 4/5 vind ik echt een pareltje. Wat is het leuk om met deze leeftijd te werken. Er komen veel nieuwe leerdoelen bij in dit schooljaar en je ziet de kinderen groeien in bijvoorbeeld hun zelfstandigheid.

Ik werk met veel plezier in het onderwijs. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Ik vind het daarnaast fijn om te vernieuwen en een uitdaging aan te gaan.

Ik ben Mariëlle. Samen met mijn man woon ik in Baarn en hebben we 3 kinderen, 2 zonen en 1 dochter.

Sinds 2010 heb ik in verschillende groepen gewerkt op de Uitkijck.

Dit schooljaar werk ik op maandag, dinsdag in groep 4/5 samen met Irene.

Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het ieder jaar een uitdaging om een klas te creëren waarin ieder kind zichzelf kan en mag zijn, waarin een goede werksfeer hangt, waarin kinderen leren samen te werken, doelen voor zichzelf kunnen stellen en bovenal met plezier naar toe gaan. Het is fijn om de kinderen te kunnen begeleiden in het leerproces.

Elke dag fiets ik fluitend naar school waar ik enorm geniet van de kinderen. Werken in het onderwijs geeft mij dan ook veel energie!

Mijn naam is Gerdi.
Ik woon samen met mijn vriend.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek en ga ik graag uit eten.

Sinds september 2017 werk ik op de Uitkijck. De afgelopen jaren stond ik voor groep 5 en dit jaar sta ik voor groep 6.

Ik ben Diane. Ik sta 1 dag voor groep 5/6 en ik doe 2 ochtenden de peergroep. Ik begeleid ook de kinderen die pluswerk in de klas krijgen.

Heel kort over mezelf: ik ben moeder van 3 kinderen, ben gek op sporten en dan het liefst hardlopen. Ik vind het heerlijk om vroeg in de ochtend in de natuur te gaan rennen. Verder mag ik heel graag koken en mag ik graag creatief bezig zijn.

Ik ben Guido Dijkstra-Homan, 29 jaar en woon in het gezellige Hilversum.

Vanaf de zomervakantie zal je mij, op de maandag en dinsdag, gaan zien op de Uitkijck als leerkrachtondersteuner.

Naast 10 jaar onderwijservaring, houd ik mij graag bezig met theater, musicals en fotografie.

Mijn naam is Wendy Bol en per 1 augustus intern begeleider/kwaliteit coördinator op obs de Uitkijck. Ik ben ook sinds 1 november intern begeleider/kwaliteitscoördinator op obs de Regenboog. In Voorthuizen.

Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en 4 kleinkinderen. Ik woon in Apeldoorn.

De afgelopen 27 jaar heb ik op een school in Apeldoorn gewerkt.

Hier heb ik eerst als groepsleerkracht gewerkt. Daarna heb ik de stap gemaakt naar de rol als intern begeleider. In 2016 kreeg ik de mogelijkheid om de directeur op te volgen en dat heb ik de afgelopen jaren met veel plezier gedaan. Toch heb ik de keuze gemaakt om weer als intern begeleider te gaan werken. Ik wil mij graag inzetten om de leerlingen die dat nodig hebben extra ondersteuning of uitdaging te bieden, en te zorgen voor een veilige en professionele sfeer binnen de school waar we van en met elkaar kunnen leren.

Ik hoop dat je als ouder mij weet te vinden wanneer er iets speelt, maar ook hoor ik het graag wanneer het goed gaat. Mocht je mij willen spreken dan kun je mij op het plein, per mail of telefoon benaderen. Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.

Mijn naam is Diana Bosma-Chavdar.
Ik ben Oekraïens, woon al 26 jaar in Nederland, waarvan 21 jaar in Baarn en ben onderwijsassistent van de Taalklas.
Daarvoor werkte ik in de Oekraïense klas.
Ernaast doe ik vrijwilligerswerk voor de Oekraïense vluchtelingen.
In Baarn woon ik met veel plezier samen met mijn man Arno en twee lieve zoons – Sander (20 jaar) en Floris (17 jaar).
Ik hou van lezen, naar muziek luisteren, zwemmen en wandelen. Ik geniet van de natuur.
 
Vriendelijke groet,
Diana

Mijn naam is Ana Veldhuis. Ik ben 30 jaar en wonend in Amersfoort. Naast mijn werk als leerkracht van groep 7 en 8, ben ik ook bijna afgestudeerd als holistisch kindertherapeut waar ik een eigen onderneming in heb. In mijn vrije tijd sport ik ook graag. Ik heb jarenlang gehockeyd. Momenteel houd ik het bij fitness, maar door het gemis van een balsport heb ik recent tennis weer opgepakt.  Ook vind ik het leuk om mijn Spaans bij te houden, ben ik bezig om Arabisch te leren en kan ik verdwijnen in een goed boek, met name informatieboeken.