info@deuitkijck.nl 035 - 541 44 13 Route

Aanmelden

Bent u op zoek naar een nieuwe school voor uw kind omdat uw kind 4 jaar wordt, omdat u gaat verhuizen of zoekt u om een andere reden een nieuwe school? Dan zijn u en uw kind van harte welkom op de Uitkijck.

Iedereen is anders en dat mag
Basisschool de Uitkijck is een openbare Dalton basisschool in Baarn. Wij leren onze leerlingen op een eigentijdse, respectvolle manier samen te leren, te werken en te leven.

Wanneer u kiest voor onze school, weet u zeker dat uw kind zich op eigen tempo kan ontwikkelen en zichzelf mag en kan zijn.

Om uw kind aan te melden kunt u het aanmeldformulier gebruiken. Het intakeformulier vult de schoolleider samen met u in als uw kind bijna 4 jaar is. Voor uw kind 4 jaar wordt, neemt de leerkracht bij wie hij/zij in de klas komt contact met u op om twee momenten af te spreken waarop uw kind alvast mag komen wennen aan de klas en aan de school.

Bent u benieuwd naar de school en heeft u een vraag of wilt u graag een kijkje komen nemen? Kom dan gezellig langs.